Történetünk

Vállalkozásunk 1988-ban alakult, elsősorban építőipari tervezés, kivitelezés, generál kivitelezés profillal. 1995-ben már árbevételünk több mint 50%-a épületgépészeti munkálatokból származott. Az első napenergiás (termikus) rendszerünket 1996-ban, első napelemes rendszerünket 2004-ben installáltuk. 1998-ban építettük meg az első összetett termikus rendszert, ami magába foglalta a használati melegvíz készítésen kívül a fűtésrásegítést, medencefűtést, talajhő hasznosítást, és kiegészítő fűtésként a vízteres kandallót. Vállalkozásunkhoz köthető Magyarország első Háztartási Méretű Kiserőmű engedélyeztetése (HMKE), valamint az első maximálisan kiépíthető 50 kW teljesítményű HMKE napelemes rendszer telepítése.

Jelenleg az építőipar néhány speciális tudást igénylő területén kívül, kizárólag alternatív energiatermelő berendezések forgalmazásával tervezésével, engedélyeztetésével, kivitelezésével foglalkozunk. Több éves tapasztalatunk, napra kész tudásunk garancia arra, hogy a megépített rendszereink maximális hozammal, minimális karbantartással évtizedekig ingyen energiával lássák el tulajdonosát. Az építőiparban szerzett több évtizedes tapasztalat pedig arra garancia, hogy a telepített rendszer ne csak egy energiatermelő eszköz legyen, hanem szervesen illeszkedjen a meglévő építészeti struktúrákhoz, rendszerekhez.

Filozófiánk

A legjobból hozz ki még többet!

Megrendelőinknek a piacon található legmagasabb színvonalú technológiai hátteret biztosítjuk. Panasonic, Sharp, Sunpower, Qcells, SMA, Sletter név a biztosíték arra, hogy senkinek se legyen gondja a garanciára. Amennyiben bennünket bíz meg alternatív energiatermelő vagy hőszivattyús rendszerének kivitelezésével, garantáltan a legjobb ár-érték arányú termékek fognak párosulni a legjobb minőségű kiépítéssel.